Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12719
Название: Дослідження технології екструдування пророслих зерен
Авторы: Шаран, Андрій Васильович
Шаповаленко, Олег Іванович
Ключевые слова: афлотоксини
екструдування
пророслі зерна
вітаміни
амінокислотний скор
aminoacid score
aflatoxins
extrusion
germinated seeds
vitamins
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публикации: 2004
Библиографическое описание: Шаран, А. В. Дослідження технології екструдування пророслих зерен / А. В. Шаран, О. І. Шаповаленко // Хранение и переработка зерна. – 2004. - № 9. – С. 40-41.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто технології екструдування зернових продуктів. Наведено вміст вітамінів та афлотоксинів, а також амінокислотний скор екструдатів із вмістом зерен пшениці різних стадій проростання. In the article of extrusion of grain products. Shows the content of vitamins and aflatoxins and aminokisolotny fast extrudates containing wheat grains of different stages of germination.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/12719
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Shows.pdf4.66 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.