Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12719
Назва: Дослідження технології екструдування пророслих зерен
Автори: Шаран, Андрій Васильович
Шаповаленко, Олег Іванович
Ключові слова: афлотоксини
екструдування
пророслі зерна
вітаміни
амінокислотний скор
aminoacid score
aflatoxins
extrusion
germinated seeds
vitamins
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Шаран, А. В. Дослідження технології екструдування пророслих зерен / А. В. Шаран, О. І. Шаповаленко // Хранение и переработка зерна. – 2004. - № 9. – С. 40-41.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто технології екструдування зернових продуктів. Наведено вміст вітамінів та афлотоксинів, а також амінокислотний скор екструдатів із вмістом зерен пшениці різних стадій проростання. In the article of extrusion of grain products. Shows the content of vitamins and aflatoxins and aminokisolotny fast extrudates containing wheat grains of different stages of germination.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/12719
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shows.pdf4.66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.