Склад суміші мікроорганізмів для виробництва йогурту (Патент на корисну модель № 83907)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Склад суміші мікроорганізмів для виробництва йогурту, що включає Streptococcus thermophiius, Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum, який відрізняється тим, що додатково містить Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacterium acidophilum з наступним співвідношенням культур, мас. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 30-25 Lactobacillus plantarem 12,5-11 Lactobacillus casei 5-4,5 Lactobacterium acidophilum 2,5-1,5. The composition of the mixture of microorganisms for the production of yogurt, including Streptococcus thermophiius, Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum, wherein further comprising Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacterium acidophilum with the following ratios cultures masses. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 30-25 Lactobacillus plantarem 12,5-11 Lactobacillus casei 5-4,5 Lactobacterium acidophilum 2,5-1,5.

Опис

Ключові слова

бактеріальна закваска, біохімічні властивості, мікроорганізми, молочнокислі бактерії, bacterial cultures, biochemical properties, microorganisms, lactic acid bacteria, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Патент № 83907 UA A23C 9/12 C12N 1/20 Склад суміші мікроорганізмів для виробництва йогурту / Воронцов О. О., Діжевська В. С.; Національний університет харчових технологій - № 2954109/SU; заявл. 24.01.2013; опубл. 10.10.2013, Бюл. № 19.

Зібрання