Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12779
Title: Використання технології Rapidojet для приготування рідких опар
Other Titles: The use of Rapidojet technology for liquid sponge dough preparation
Authors: Чепелюк, Олена Олександрівна
Цвєткова, В. А.
Chepeliuk, Olena
Cvjetkova, V.
Keywords: двохфазне тістоприготування
тиск
фактори
двухфазное тестоприготовление
давление
факторы
two-phase preparation of the dough
pressure
factors
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2010
Citation: Чепелюк, О. О. Використання технології Rapidojet для приготування рідких опар / О. О. Чепелюк, В. А. Цветкова // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції : тези доп. – К: НУХТ, 2010. – С. 71.
Abstract: Виконано аналіз сучасних двофазних способів приготування тіста, одним з яких є технологія Rapidojet. Визначені фактори, які суттєво впливають на якість рідких тістових напівфабрикатів. Наведені переваги розглянутого способу. Выполнен анализ современных двухфазных способов приготовления теста, одним из которых является технология Rapidojet. Определены факторы, которые существенно влияют на качество жидких тестовых полуфабрикатов. Приведены преимущества рассматриваемого способа. Analys of modern two-phase methods of the dough preparation was performed. One of them is the Rapidojet technology. The factors that significantly affect the quality of liquid semi-finished products were defined. Advantages of this method are presented.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12779
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.