Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12779
Title: Використання технології Rapidojet для приготування рідких опар
Authors: Чепелюк, Олена Олександрівна
Цвєткова, В. А.
Keywords: двохфазне тістоприготування
тиск
фактори
two-phase preparation of the dough
pressure
factors
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2010
Citation: Чепелюк, О. О. Використання технології Rapidojet для приготування рідких опар / О. О. Чепелюк, В. А. Цветкова // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції : тези доп. – К: НУХТ, 2010. – С. 71.
Abstract: Виконано аналіз сучасних двофазних способів приготування тіста, одним з яких є технологія Rapidojet. Визначені фактори, які суттєво впливають на якість рідких тістових напівфабрикатів. Наведені переваги розглянутого способу. Analys of modern two-phase methods of the dough preparation was performed. One of them is the Rapidojet technology. The factors that significantly affect the quality of liquid semi-finished products were defined. Advantages of this method are presented.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12779
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.