Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12782
Title: Влияние интенсивного замеса жидких опар на процесс их созревания
Authors: Литовченко, Игорь Николаевич
Сидоренко, Светлана Ивановна
Лисовенко, Алексей Тимофеевич
Keywords: замес
интенсивность
брожение
mixing
intensity
fermentation
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 1985
Citation: Литовченко, И. Н. Влияние интенсивного замеса жидких опар на процесс их созревания / И. Н. Литовченко, С. И. Сидоренко, А. Т. Лисовенко // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. - 1985. - № 8 - С. 28-30.
Abstract: Повышение расхода энергии на перемешивание жидких опар приводит к ускорению процесса брожения и повышению качества готовой продукции. Increased consumption of energy for mixing of liquid dough leads to acceleration fermentation process and improve the quality of finished products.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12782
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf2.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.