Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину
Вантажиться...
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В якості структуроутворювача кондитерських виробів використовується желатин. На основі проведеного комплексу досліджень розроблені та науково обгрунтовані раціональні технології та оптимальні рецептурні композиції нових кондитерських виробів: маршмелоу, гумі-мармеладу, м'якої жувальної карамелі. Розроблені математичні моделі оцінки якості кондитерських виробів за комплексними показниками якості, які враховують вимоги Державних стандартів.
Опис
Ключові слова
раціональні технології, rational technologies, маршмелоу, гумі-мармелад, м´яка жувальна карамель, желатин, marsh-mellow, humе-fruit candy, mild masticator candy, gelatine
Бібліографічний опис
Яценко, В. М. Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Яценко Володимир Миколайович ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2002. – 20 с.