Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286
Title: Розширення асортименту і підвищення біологічної цінності пива
Authors: Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Романова, Зоряна Миколаївна
Бартош, Г. В.
Тертиця, С. В.
Keywords: імбир
ginger
сусло
біологічно активні речовини
смак пива
mash
biological active material
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2009
Publisher: РВЦ НУХТ
Citation: Наукові праці Національного університету харчових технологій
Abstract: Досліджено особливості технології, органолептичні та аналітичні показники пиваз використанням імбиру як нетрадиційної біологічно активної сировини для розширення асортименту напою.
The Explored particularity technology, organolept, economic factors beer with use of ginger as untraditional biological active cheese for expansion of the assortment of thedrink.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Expansion.pdf674.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.