Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12891
Title: | Определение параметров движения вязкой жидкости (хлебного теста) в пограничном слое |
Authors: | Литовченко, Игорь Николаевич Лисовенко, Алексей Тимофеевич Нечипоренко, Е. В. |
Keywords: | тесто замес интенсивность энергия dough kneading intensity energy тісто кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв |
Issue Date: | 1993 |
Citation: | Литовченко, И. Н. Определение параметров движения вязкой жидкости (хлебного теста) в пограничном слое / А. Т. Лисовенко, И. Н. Литовченко // Известия ВУЗов. Пищевая технология. - 1993. - №5-6. - C. 58-60 |
Abstract: | Установлена зависимость расхода энергии при замесе теста от реологических свойств продукта и кинематических параметров оборудования. The dependence of energy consumption at dough from the rheological properties of the product and kinematic parameters of the equipment. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/12891 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.