Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12891
Title: Определение параметров движения вязкой жидкости (хлебного теста) в пограничном слое
Authors: Литовченко, Игорь Николаевич
Лисовенко, Алексей Тимофеевич
Нечипоренко, Е. В.
Keywords: тесто
замес
интенсивность
энергия
dough
kneading
intensity
energy
тісто
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 1993
Citation: Литовченко, И. Н. Определение параметров движения вязкой жидкости (хлебного теста) в пограничном слое / А. Т. Лисовенко, И. Н. Литовченко // Известия ВУЗов. Пищевая технология. - 1993. - №5-6. - C. 58-60
Abstract: Установлена зависимость расхода энергии при замесе теста от реологических свойств продукта и кинематических параметров оборудования. The dependence of energy consumption at dough from the rheological properties of the product and kinematic parameters of the equipment.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12891
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf3.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.