Спосіб підготовки емульсії для виробництва харчових продуктів (Патент на корисну модель № 8353)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дані досліджень показали, що оптимальна температура приготування емульсії тваринних,рослинних жирів або їх суміші з розчином інуліну чи розчином інуліну та молочно-білкової суміші 35-65°С. These studies have shown that optimum temperature emulsion for preparation animal, vegetable fat or a mixture thereof of 35-65 ° C.

Опис

Ключові слова

емульсія, інулін, вершкове масло, emulsion, inulin, butter, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 8353 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб підготовки емульсії для виробництва харчових продуктів/ Гулий І. С., Рашевска Т. О.,Тасенко Є. П. ; заявник НУХТ. - № 2003 1212713 ; заявл. 29.12.2003 ; опубл. 15.08. 2005, Бюл. № 8.

Зібрання