Спосіб підготовки емульсії для виробництва харчових продуктів (Патент на корисну модель № 8353)
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дані досліджень показали, що
оптимальна температура приготування емульсії
тваринних,рослинних жирів або їх суміші з розчином інуліну чи розчином інуліну та молочно-білкової суміші 35-65°С.
These studies have shown that
optimum temperature emulsion for preparation
animal, vegetable fat or a mixture thereof of 35-65 ° C.
Опис
Ключові слова
емульсія, інулін, вершкове масло, emulsion, inulin, butter, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 8353 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб підготовки емульсії для виробництва харчових продуктів/ Гулий І. С., Рашевска Т. О.,Тасенко Є. П. ; заявник НУХТ. - № 2003 1212713 ; заявл. 29.12.2003 ; опубл. 15.08. 2005, Бюл. № 8.