Склад морозива молочного (Патент України на корисну модель № 85614)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Склад морозива молочного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний жир, борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор та воду. Крім цього він додатково містить інвертний сироп. The composition of ice-cream dairy contains fat dry dairy residue, dairy fat, wheat flour, sugar and water. In addition, he further comprising a syrup.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice-cream, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 85614 UA, МПК A23G 9/04 (2006.01). Склад морозива молочного / Поліщук Г. Є., Мартич В. В., Сосновський І. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201306748 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22, 2013 р.

Зібрання