Склад морозива молочного (Патент України на корисну модель № 85614)

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Склад морозива молочного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний жир, борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор та воду. Крім цього він додатково містить інвертний сироп. The composition of ice-cream dairy contains fat dry dairy residue, dairy fat, wheat flour, sugar and water. In addition, he further comprising a syrup.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice-cream, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 85614 UA, МПК A23G 9/04 (2006.01). Склад морозива молочного / Поліщук Г. Є., Мартич В. В., Сосновський І. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201306748 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22, 2013 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced