Склад морозива молочного (Патент України на корисну модель № 85614)
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад морозива молочного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний жир, борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор та воду. Крім цього він додатково містить інвертний сироп.
The composition of ice-cream dairy contains fat dry dairy residue, dairy fat, wheat flour, sugar and water. In addition, he further comprising a syrup.
Опис
Ключові слова
морозиво, ice-cream, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 85614 UA, МПК A23G 9/04 (2006.01). Склад морозива молочного / Поліщук Г. Є., Мартич В. В., Сосновський І. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201306748 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22, 2013 р.