Сучасна технологія виробництва сироваткових напоїв з підвищеною в’язкістю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Отримані результати досліджень підтверджують доцільність використання вище вказаних рослинних інгредієнтів для підвищення в’язкості біологічно повноцінних сироваткових напоїв, збагачення їх не тільки харчовими волокнами, а й вуглеводами і мінеральними сполуками. Крім того, застосування вище вказаних харчових волокон дає можливість раціонально використовувати сировинні ресурси без додаткового технологічного оброблення напою. The obtained results justify the use of the above mentioned herbal ingredients to increase the viscosity of biologically valuable whey beverages, not only enrich their dietary fiber and carbohydrates and mineral compounds. In addition, the application of the abovementioned fiber enables efficient use of raw materials without further technological processing of the drink.

Опис

Ключові слова

сироватковий напій, whey drink, підвищена вязкість, hyperviscosity, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Красуля, О. О. Сучасна технологія виробництва сироваткових напоїв з підвищеною в’язкістю / О. В. Грек, О. О. Красуля // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : міжнародна науково-практична конференція, Тернопіль, 29-30 вересня, 2011 р. : тези доповідей. - 2011. – С. 20-21.