Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12978
Title: Спосіб отримання морквяного соку натурального (Патент на корисну модель № 51027)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Keywords: лимона кислота
токоферол
морква
атмосфера пара
аскорбінова кислота
lemon acid
tocopherol
carrots
atmosphere of steam
ascorbic acid
кафедра технології консервування
Issue Date: 2010
Citation: Патент на корисну модель № 51027 UA, А23L 2/02 МПК (2009). Спосіб отримання морквяного соку натурального / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М.,заявник Національний університет харчових технологій. -№ u 201001104; заявл. 03.02.2010; опубл. 25.06.2010, Бюл. № 12, 2010 р.
Abstract: Спосіб отримання морквяного соку натурального, який включає інспекцію, миття, очищення, подрібнення моркви, витягання соку пресуванням, який відрізняється тим, що подрібнення моркви проводять в атмосфері пари, а отриману м’язгу негайно обробляють сумішшю розчинів лимонної й аскорбінової кислот та токоферолу у кількості кожного компоненту 0,01-0,03% від маси м'язги. A method of producing natural carrot juice, which includes inspection, cleaning, cleaning, chopping carrots, extracting juice by pressing, characterized in that the chopping carrots conducted in an atmosphere of steam, and the resulting mixture was treated immediately squash solutions of citric and ascorbic acid and tocopherol in an amount each. component 0,01-0,03% by weight of squash.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12978
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51027.pdf94.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.