Управління окисно-відновними процесами при виробництві рожевих столових виноматеріалів
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджений вплив вибору сортів винограду, прийомів його переробки та внесення антиоксидантів на формування різних відтінків рожевих столових виноматеріалів. Доведена можливість регулювання окисно-відновними процесами за допомогою внесення препаратів відновної дії.
Influence of grape varieties, methods of its processing and add of antioxidants on the formation various shades of rose table wine. The possibility of regulation of redox processes by adding reduction actions preparations.
Influence of grape varieties, methods of its processing and add of antioxidants on the formation various shades of rose table wine. The possibility of regulation of redox processes by adding reduction actions preparations.
Опис
Ключові слова
антиоксиданти, antioxidants, глютатіон дріжджів, аскорбінова кислота, танін галловий, ОВ-процеси, рожеві виноматеріали, glutathione of yeast, ascorbic acid, gallic tannins, redox processes, pink winematerials, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Управління окисно-відновними процесами при виробництві рожевих столових виноматеріалів / М. В. Білько, А. І. Тенетка, М. В. Скорченко, І. М. Бабич // Наукові праці ОНАХТ. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 330-335.