Пропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі перед вступом до СОТ

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

система ціноутворення, якість готової продукції, фермерські господарства, pricing, quality of finished products, farms, milk raw materials

Бібліографічний опис

Суха, І. В. Пропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі перед вступом до СОТ / І. В. Суха // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м'ясній та молочній промисловості : видано в збірнику міжнародної науково-технічної конференції. - НУХТ, 2007. - С. 105-106.