Пропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі перед вступом до СОТ
Файли
Дата
2007
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
система ціноутворення, якість готової продукції, фермерські господарства, pricing, quality of finished products, farms, milk raw materials
Бібліографічний опис
Суха, І. В. Пропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі перед вступом до СОТ / І. В. Суха // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м'ясній та молочній промисловості : видано в збірнику міжнародної науково-технічної конференції. - НУХТ, 2007. - С. 105-106.