Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13032
Title: Сроки хранения кондитерских изделий, целесообразность и возможность их продления
Other Titles: Periods of storage confectionery products the desirability and feasibility its prolongation
Authors: Дорохович, Антонелла Николаевна
Кохан (Гавва), Елена Александровна
Дорохович, Виктория Витальевна
Dorohovich, Antonella
Kokhan (Gavva), Elena
Dorohovich, Victoriya
Keywords: срок хранения
кондитерские изделия
доминирующий фактор
черствение
окисление
строк зберігання
кондитерські вироби
домінуючий фактор
черствіння
окислення
storage life
confectionery products
dominant factor
staling
oxidation
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2010
Citation: Дорохович, А. Н. Сроки хранения кондитерских изделий, целесообразность и возможность их продления / А. Н. Дорохович, Е. А. Гавва, В. В. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. — 2010. — № 12. — С. 19-22.
Abstract: В статье рассмотрены доминирующие факторы, влияющие на изменение показателей качества различных групп кондитерских изделий. Определены пути увеличения сроков хранения в зависимости от преобладающего процесса. Даны разработки по увеличению сроков хранения кондитерской продукции. В статті розглянуті домінуючі фактори, що здійснюють вплив на зміну показників якості виробів. Визначені шляхи подовження строків зберігання в залежності від переважаючого процесу. Наведені розробки по збільшенню строків зберігання кондитерської продукції. The article describes the dominant factors affecting the change of quality of different groups of confectionery. Determined ways extend shelf life depending on the prevailing process. Are developing to increase the shelf life of confectionery products.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13032
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skooshkicivip.pdf199.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.