Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13032
Назва: Сроки хранения кондитерских изделий, целесообразность и возможность их продления
Автори: Дорохович, Антонелла Николаевна
Кохан, Елена Александровна
Дорохович, Виктория Витальевна
Ключові слова: срок хранения
кондитерские изделия
доминирующий фактор
черствение
окисление
storage life
confectionery products
dominant factor
staling
oxidation
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Дорохович, А. Н. Сроки хранения кондитерских изделий, целесообразность и возможность их продления / А. Н. Дорохович, Е. А. Гавва, В. В. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. — 2010. — № 12. — С. 19-22.
Короткий огляд (реферат): В статье рассмотрены доминирующие факторы, влияющие на изменение показателей качества различных групп кондитерских изделий. Определены пути увеличения сроков хранения в зависимости от преобладающего процесса. Даны разработки по увеличению сроков хранения кондитерской продукции.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/13032
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Skooshkicivip.pdf199.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.