Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13037
Title: Бисквитные торты диетически-функционального назначения для больных сахарным диабетом
Authors: Дорохович, Антонелла Николаевна
Дорохович, Виктория Витальевна
Мурзин, Андрей Вадимович
Абрамова, Асьят Георгиевна
Keywords: сахар
фруктоза
торт
пенообразный полуфабрикат
сахарный диабет
diabetes
sugar
fructose
cake
spumy precooked
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Бисквитные торты диетически-функционального назначения для больных сахарным диабетом / А. Н. Дорохович, В. В. Дорохович, А. В. Мурзин, А. Г. Абрамова // Хлебопек. – 2013. – № 3 (62). – С. 38–40.
Abstract: В данной работе показано возможность использования фруктозы и лактулозы при изготовлении бисквитных тортов. Разработаны инновационные технологии бисквитных тортов диетически-функционального назначения для больных сахарным диабетом. The article under consideration describes an opportunity of fructose and lactulose application for sponge cakes production. Thus the article develops dietary-functional purpose sponge cakes innovation technologies for people suffering from pancreatic diabetes.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13037
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sdambtdfndbsd.pdf266.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.