Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13040
Title: Застосування плодово-ягідної сировини в технології хліба
Other Titles: Application of raw fruits and berries in the technology of bread
Authors: Фалендиш, Наталія Олексіївна
Казмірчук, Олена Анатоліївна
Федорова, Тетяна Олексіївна
Falendysh, Natalia
Kazmirchuk, Olena
Fedorova, Tatyana
Keywords: журавлиновий сік
гарбузовий сік
органічні кислоти
дозрівання тіста
харчові волокна
клюквенный сок
тыквенный сок
органические кислоты
созревание теста
пищевые волокна
cranberry juice
pumpkin juice
organic acids
maturation of dough
dietary fibre
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Citation: Фалендиш, Н. О. Застосування плодово-ягідної сировини в технології хліба / Н. О. Фалендиш, О. А. Казмірчук // Харчова промисловість. – 2013. – №14. – С. 27-29.
Abstract: Робота присвячена розробці хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення. За результатами досліджень встановлено, що внесення соку журавлини та гарбуза у кількості 5 і 20 % відповідно покращує показники якості готових виробів, а також підвищує їх біологічну цінність. Работа посвящена разработке хлебобулочных изделий лечебно-профилактического назначения. По результатам исследований установлено, что внесение сока клюквы и тыквы в количестве 5 и 20 % соответственно улучшает показатели качества готовых изделий, а также повышает их биологическую ценность. Work is devoted to the development of bakery therapeutic and prophylactic purposes. According to the research found that the introduction of cranberry juice and squash in the amount of 5 and 20 %, respectively, improves the quality of finished products, as well as increases their bioavailability.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13040
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sfnozhpystch.pdf416.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.