Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13077
Title: Булочні вироби з використанням овочевої сировини
Authors: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Петруша, Оксана Олександрівна
Бончак, Інна Василівна
Keywords: хлібобулочні вироби
технологія
капуста
bakery
cabbage
technology
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2013
Citation: Нєміріч, О. В. Булочні вироби з використанням овочевої сировини / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, І. В. Бончак // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. – С. 136-137.
Abstract: Запропонована технологія виробництва хлібобулочної продукції з використанням овочевої сировини, а саму порошку з капусти. The technology of production of bakery products with vegetable raw proposed, namely powder from cabbage.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13077
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezu-2.pdf63.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.