Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13077
Название: Булочні вироби з використанням овочевої сировини
Авторы: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Петруша, Оксана Олександрівна
Бончак, Інна Василівна
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
технологія
капуста
bakery
cabbage
technology
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Нєміріч, О. В. Булочні вироби з використанням овочевої сировини / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, І. В. Бончак // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. – С. 136-137.
Краткий осмотр (реферат): Запропонована технологія виробництва хлібобулочної продукції з використанням овочевої сировини, а саму порошку з капусти. The technology of production of bakery products with vegetable raw proposed, namely powder from cabbage.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/13077
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezu-2.pdf63.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.