Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13077
Назва: Булочні вироби з використанням овочевої сировини
Автори: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Петруша, Оксана Олександрівна
Бончак, Інна Василівна
Ключові слова: хлібобулочні вироби
технологія
капуста
bakery
cabbage
technology
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Нєміріч, О. В. Булочні вироби з використанням овочевої сировини / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, І. В. Бончак // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. – С. 136-137.
Короткий огляд (реферат): Запропонована технологія виробництва хлібобулочної продукції з використанням овочевої сировини, а саму порошку з капусти. The technology of production of bakery products with vegetable raw proposed, namely powder from cabbage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/13077
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezu-2.pdf63.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.