Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13077
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorПетруша, Оксана Олександрівна-
dc.contributor.authorБончак, Інна Василівна-
dc.date.accessioned2014-03-12T14:12:00Z-
dc.date.available2014-03-12T14:12:00Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationНєміріч, О. В. Булочні вироби з використанням овочевої сировини / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, І. В. Бончак // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. – С. 136-137.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/13077-
dc.description.abstractЗапропонована технологія виробництва хлібобулочної продукції з використанням овочевої сировини, а саму порошку з капусти. The technology of production of bakery products with vegetable raw proposed, namely powder from cabbage.uk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectкапустаuk_UA
dc.subjectbakeryuk_UA
dc.subjectcabbageuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції-
dc.titleБулочні вироби з використанням овочевої сировиниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezu-2.pdf63.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.