Булочні вироби з використанням овочевої сировини
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропонована технологія виробництва хлібобулочної продукції з використанням овочевої сировини, а саму порошку з капусти. The technology of production of bakery products with vegetable raw proposed, namely powder from cabbage.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, технологія, капуста, bakery, cabbage, technology, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Нєміріч, О. В. Булочні вироби з використанням овочевої сировини / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, І. В. Бончак // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. – С. 136-137.