DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13081

Название: Молекулярні технології в сучасних умовах ресторанного господарства
Другие названия: Molecular technologies at modern restaurants
Авторы: Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Bloshchinska (Dudkina), Olena
Ключевые слова: молекулярна гастрономія
молекулярная гастрономия
molecular gastronomy
текстура страв
текстура блюд
texture of dishes
методи молекулярного оброблення
методы молекулярного обработки
methods of molecular processing
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Дудкіна, О. О. Молекулярні технології в сучасних умовах ресторанного господарства / О. О. Дудкіна, О. М. Усатюк, О. В. Арпуль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 48-50.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто молекулярні технології, які змінюють всі традиційні уявлення про зовнішній вигляд та подачу кулінарних страв та виробів. Рассмотрены молекулярные технологии, которые меняют все традиционные представления о внешнем виде и подачу кулинарных блюд и изделий. Molecular technologies that alter all the traditional idea of the appearance and presentstion of culinary dishes and products have been viewed.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13081
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
molecular_technologies.pdf172,35 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback