Молекулярні технології в сучасних умовах ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто молекулярні технології, які змінюють всі традиційні уявлення про зовнішній вигляд та подачу кулінарних страв та виробів.
Molecular technologies that alter all the traditional idea of the appearance and presentstion of culinary dishes and products have been viewed.
Опис
Ключові слова
молекулярна гастрономія, molecular gastronomy, текстура страв, texture of dishes, методи молекулярного оброблення, methods of molecular processing, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дудкіна, О. О. Молекулярні технології в сучасних умовах ресторанного господарства / О. О. Дудкіна, О. М. Усатюк, О. В. Арпуль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 48-50.