Морозиво діабетичне «Сирок» (Патент на корисну модель № 9360)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Морозиво діабетичне «Сирок» містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та сир кисломолочний нежирний виготовлений сепараторним способом. Diabetic ice cream «Surok» contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and low-fat cottage cheese is made Separator way.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, фруктоза, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, fructose, сир кисломолочний, cottage cheese, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент України на корисну модель № 9362, 7 А23G9/02. Морозиво діабетичне «Сирок» / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко, А. М. Дорохович.- u 200502802; заявл. 28.03.2005 ; опубл. 15.09.2005, Бюл. № 9.

Зібрання