Морозиво діабетичне «Сирок» (Патент на корисну модель № 9360)
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Морозиво діабетичне «Сирок» містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та сир кисломолочний нежирний виготовлений сепараторним способом.
Diabetic ice cream «Surok» contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and low-fat cottage cheese is made Separator way.
Опис
Ключові слова
морозиво, ice cream, фруктоза, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, fructose, сир кисломолочний, cottage cheese, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент України на корисну модель № 9362, 7 А23G9/02. Морозиво діабетичне «Сирок» / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко, А. М. Дорохович.- u 200502802; заявл. 28.03.2005 ; опубл. 15.09.2005, Бюл. № 9.