Морозиво діабетичне «Сирок» (Патент на корисну модель № 9360)

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Морозиво діабетичне «Сирок» містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та сир кисломолочний нежирний виготовлений сепараторним способом. Diabetic ice cream «Surok» contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and low-fat cottage cheese is made Separator way.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, фруктоза, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, fructose, сир кисломолочний, cottage cheese, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент України на корисну модель № 9362, 7 А23G9/02. Морозиво діабетичне «Сирок» / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко, А. М. Дорохович.- u 200502802; заявл. 28.03.2005 ; опубл. 15.09.2005, Бюл. № 9.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced