Розроблення рецептури нового виду замороженого десерту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтовано і розроблено рецептури нового функціонального продукту – замороженого десерту, що не містить продуктів тваринництва. Invented new recipe of new functional product – frozen desert, that doesn’t contain in gradients of animal.

Опис

Ключові слова

заморожений десерт, frozen desserts, соєве молоко, soy milk, структура, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, structure

Бібліографічний опис

Кравчук, Н. М. Розроблення рецептури нового виду замороженого десерту / Н. М. Кравчук, М. П. Бегаль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 142–145.