We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Концепція сучасного управління конкурентоспроможністю продукції підприємства

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

В роботі досліджено нормативно-правову базу управління конкурентоспроможністю. Доведено, що для оцінки оптимальних витрат підприємства необхідно розраховувати систему показників конкурентоспроможності та соціально-економічної ефективності виробу для споживача. This paper investigates the regulatory framework management competitiveness. We prove that the evaluation of the optimal cost of the enterprise to be calculated system parameters competitiveness and socio-economic efficiency of the product to the consumer.

Description

Citation

Закревська, Л. М. Концепція сучасного управління конкурентоспроможністю продукції підприємства / Л. М. Закревська // Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини, культура харчування населення України : міжнародна науково-технічна конференція, 21-23 жовтня 2003 р. — К. : НУХТ, 2004. — С. 125-126.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By