DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1318

Название: Використання житньо -солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння
Другие названия: Use of rye-malt extract and enzyme Novamyl as bread softener
Авторы: Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Дробот, Віра Іванівна
Silchuk, Tatiana
Drobot, Vera
Ключевые слова: хліб
солодовий екстракт
ферментний препарат
процес черствіння
декстрини
хлеб
солодовый экстракт
ферментные препараты
процесс черствения
декстрины
bread
malt extract
enzymes
staling process
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2003
Библиографическое описание: Сильчук, Т. А. Використання житньо -солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2003. - № 4.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.
Изучали влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата на процесс черствения хлеба. Установлено, что использование этих добавок увеличивает массовую долю декстринов в хлебе, что способствует замедлению процесса черствения готовых изделий.
The influence of rye-malt extract and enzyme on staling process was studied. Bringing of these additions increases total contents of dextrin in bread and prolonges the storage time of bread.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1318
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
stavjseapnyzpch.pdf142,65 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback