Визначення частки твердої фази і теплоти фазових перетворень молочного жиру
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
З метою спрощення алгоритмічної реалізації програмних засобів для розрахунків і оптимізації процесів і обладнання з виробництва вершкового масла створено на основі експериментальних даних розрахункові формули для обчислення масової частки твердої фази молочного жиру та теплоти фазових перетворень під час його охолодження і нагрівання.
New formulas for computation of part of solid milk fat and warmth of phase transformation during heating and cooling. The aim of this research is simplify of algorithmical realization of calculation and optimization of butter equipments methods.
New formulas for computation of part of solid milk fat and warmth of phase transformation during heating and cooling. The aim of this research is simplify of algorithmical realization of calculation and optimization of butter equipments methods.
Опис
Ключові слова
фазові перетворення, молочний жир, частка твердої фази, теплота фазових перетворень, phase transformation, milk fat, proportion of solid phase, heat of phase transitions
Бібліографічний опис
Скарбовійчук, О. М. Визначення частки твердої фази і теплоти фазових перетворень молочного жиру / О. М. Скарбовійчук, В. Г. Федоров, Г. О. Єресько // Вісник аграрної науки УААН. – 2009. - № 4. - С. 60-62.