Визначення частки твердої фази і теплоти фазових перетворень молочного жиру

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

З метою спрощення алгоритмічної реалізації програмних засобів для розрахунків і оптимізації процесів і обладнання з виробництва вершкового масла створено на основі експериментальних даних розрахункові формули для обчислення масової частки твердої фази молочного жиру та теплоти фазових перетворень під час його охолодження і нагрівання.
New formulas for computation of part of solid milk fat and warmth of phase transformation during heating and cooling. The aim of this research is simplify of algorithmical realization of calculation and optimization of butter equipments methods.

Description

Citation

Скарбовійчук, О. М. Визначення частки твердої фази і теплоти фазових перетворень молочного жиру / О. М. Скарбовійчук, В. Г. Федоров, Г. О. Єресько // Вісник аграрної науки УААН. – 2009. - № 4. - С. 60-62.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By