Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13237
Title: Выбор оптимального числа ворошений при солодоращении ячменя в высоком слое
Authors: Удодов, Сергей Александрович
Кашурин, Алексей Николаевич
Емельянова, Нина Александровна
Keywords: помол
ячмень
проращивание
ворошение
солодопроращивательный апарат
barley
germination
farm
malt sprout
grinding
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 1986
Citation: Удодов, С. А. Выбор оптимального числа ворошений при солодоращении ячменя в высоком слое / С. А. Удодов, А. Н. Кашурин, Н. А. Емельянова // Ферментная и спиртовая промышленность. — 1986. — № 16. — С. 35-36.
Abstract: Исследования для определения оптималь­ного числа ворошений при замачивании и проращивании зерна в высоком слое были проведены в промышленных условиях на Бердичевском солодовенном заводе. Ис­пользовали шнековые солодоворошители Ш4-ВВШ-8, установленные в аппаратах по производству солода по совмещенной техно­логии. Замачивали и проращивали зерно по режиму, разработанному КТИППом для высокого слоя. Studies to determine the optimal number of teddies when soaking and germinating grain in a high layer were carried out under industrial conditions at the Berdichev Malt Plant. Sh4-VVSh-8 screw malt agitators installed in malt production apparatuses using the combined technology were used. Soaked and germinated grain according to the regime developed by KTIPP for a high layer.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13237
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tmp1eb1.pdf108.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.