Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13245
Title: Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми збагаченого вершкового масла
Authors: Вашека, Оксана Миколаївна
Рашевська, Тамара Олексіївна
Keywords: порошок із моркви
збагачене вершкове масло
дисперсність
carrot powder
enrichment butter
dispersion
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2011
Citation: Вашека, О. М. Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми збагаченого вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : IV міжнар. міжгалузева науково-прак. конф., 7-9 квіт. 2011 р.: матеріали конф. – Донецьк, 2011. – С. 205–206.
Abstract: Наведено результати досліджень впливу порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми вершкового масла. Показано переваги використання порошку холодного розпилювального сушіння при виробництві збагаченого вершкового масла. The results of studies of carrot powder spray drying cold plasma dispersion butter. Priorities have been set use of cold spray drying the powder in the manufacture of butter enriched.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13245
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vasheka.pdf71.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.