Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми збагаченого вершкового масла
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень впливу порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми вершкового масла. Показано переваги використання порошку холодного розпилювального сушіння при виробництві збагаченого вершкового масла.
The results of studies of carrot powder spray drying cold plasma dispersion butter. Priorities have been set use of cold spray drying the powder in the manufacture of butter enriched.
Опис
Ключові слова
порошок із моркви, збагачене вершкове масло, дисперсність, carrot powder, enrichment butter, dispersion, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Вашека, О. М. Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми збагаченого вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : IV міжнар. міжгалузева науково-прак. конф., 7-9 квіт. 2011 р.: матеріали конф. – Донецьк, 2011. – С. 205–206.