Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13250
Title: Кекс функціонального призначення (Патент на корисну модель № 47918)
Authors: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Лиман, Наталія Петрівна
Keywords: кекс функціонального призначення
cake of functional purpose
лактулоза
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
lactulose
Issue Date: 2009
Citation: Патент на корисну модель № 47918 UA, МПК А 23 G 3/00 (2009). Кекс функціонального призначення / Дорохович А. М., Лиман Н. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u2009 10067 ; заявл. 05.10.09 ; опуб. 25.02.10, Бюл. №4, 2009 р.
Abstract: Кекс функціонального призначення містить пшеничне борошно, цукор-пісок, маргарин або вершкове масло, меланж, соду, вуглеамонійну сіль, есенцію. Додатково містить лактулозу. A cake of functional purpose comprises wheat flour, granulated sugar, margarine or butter, mélange, baking soda, ammonium carbonate, essence. It is supplemented with lactulose.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13250
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
functional_cake.pdf103.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.