Маффін безглютеновий (Патент на корисну модель № 64658)
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Мафін безглютеновий містить борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію та емульгатори Е471 та Е475. Як борошно використане борошно кукурудзяне. Мафін додатково містить крохмаль кукурудзяний, камеді дерева тара і камеді ріжкового дерева.
A gluten-free muffin contains flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate and emulsifiers E471 and E475. Corn meal is used as flour. Additionally it contains corn starch, gums of tara tree and carob three.
Опис
Ключові слова
маффін, muffin, кукурудзяне борошно, corn flour, камеді дерева тара і ріжкового дерева, gum tree container and carob gum, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 64658 UA, МПК A 23 G 3/00 (2011.01). Маффін безглютеновий / Н. П. Лазоренко, А. М. Дорохович ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2011 05528 ; заявл. 10.11.2011 ; опуб. 10.11.2011, Бюл. № 21/2011.