Научное обоснование валеологического мясопродукта

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В даній статті наведене наукове обґрунтування валеологічного м’ясопродукту. В данной статье приведено научное обоснование валеологического мясопродукта. In this article provides scientific justification valeological meat.

Опис

Ключові слова

бактериальные вещества, мясное сырье, инновационные научные направления, геномика, bacterial substances, raw meat, genomics, innovative research areas, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. Научное обоснование валеологического мясопродукта / Л. В. Пешук, А. Г. Шлейкин // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали другої науково-технічної конференції, 21-22 березня 2013. – К.: НУХТ, 2013. – С. 12-13.