DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13306

Название: Научное обоснование валеологического мясопродукта
Другие названия: Наукове обґрунтування валеологічного м’ясопродукта
Scientific justification valeological meat
Авторы: Пешук, Людмила Василівна
Peshuk, Ludmila
Пешук, Людмила Васильевна
Ключевые слова: бактериальные вещества
мясное сырье
инновационные научные направления
геномика
бактеріальні речовини
м’ясна сировина
інноваційні наукові напрямки
геноміка
bacterial substances
raw meat
genomics
innovative research areas
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Пешук, Л. В. Научное обоснование валеологического мясопродукта / Л. В. Пешук, А. Г. Шлейкин // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали другої науково-технічної конференції, 21-22 березня 2013. – К.: НУХТ, 2013. – С. 12-13.
Краткий осмотр (реферат): В даній статті наведене наукове обґрунтування валеологічного м’ясопродукту. В данной статье приведено научное обоснование валеологического мясопродукта. In this article provides scientific justification valeological meat.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13306
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
5.1.pdf622,69 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback