Научное обоснование валеологического мясопродукта
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній статті наведене наукове обґрунтування валеологічного м’ясопродукту.
В данной статье приведено научное обоснование валеологического мясопродукта.
In this article provides scientific justification valeological meat.
Опис
Ключові слова
бактериальные вещества, мясное сырье, инновационные научные направления, геномика, bacterial substances, raw meat, genomics, innovative research areas, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пешук, Л. В. Научное обоснование валеологического мясопродукта / Л. В. Пешук, А. Г. Шлейкин // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали другої науково-технічної конференції, 21-22 березня 2013. – К.: НУХТ, 2013. – С. 12-13.