Вплив способу підведення підкачок на їх розподіл та швидкість продукту в кип’ятильних трубках вакуум-апаратів
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуто фактори впливу розподілу живильного цукрового
розчину по об’єму вакуум-апарата та рівномірного надходження його в
кип’ятильні трубки нагрівної камери на процес масової кристалізації.
In the article factors of distribution of restorative sugar solution by the volume of vacuum pan and its even inflow into boiling tubes of pot heater that influence the process of mass crystallization are described.
In the article factors of distribution of restorative sugar solution by the volume of vacuum pan and its even inflow into boiling tubes of pot heater that influence the process of mass crystallization are described.
Опис
Ключові слова
вакуум-апарат, живильний цукровий розчин, масова кристалізація, циркулятор, утфель, кип’ятильні трубки, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, vacuum pan, restorative sugar solution, mass crystallization, circulator, massecuite, boiling tubes
Бібліографічний опис
Мирончук, В. Г. Вплив способу підведення підкачок на їх розподіл та швидкість продукту в кип’ятильних трубках вакуум-апаратів / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Цукор України. – 2010. - № 3(59). - С. 46–49.