Вплив способу підведення підкачок на їх розподіл та швидкість продукту в кип’ятильних трубках вакуум-апаратів

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуто фактори впливу розподілу живильного цукрового розчину по об’єму вакуум-апарата та рівномірного надходження його в кип’ятильні трубки нагрівної камери на процес масової кристалізації.
In the article factors of distribution of restorative sugar solution by the volume of vacuum pan and its even inflow into boiling tubes of pot heater that influence the process of mass crystallization are described.

Опис

Ключові слова

вакуум-апарат, живильний цукровий розчин, масова кристалізація, циркулятор, утфель, кип’ятильні трубки, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, vacuum pan, restorative sugar solution, mass crystallization, circulator, massecuite, boiling tubes

Бібліографічний опис

Мирончук, В. Г. Вплив способу підведення підкачок на їх розподіл та швидкість продукту в кип’ятильних трубках вакуум-апаратів / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Цукор України. – 2010. - № 3(59). - С. 46–49.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced