Вплив способу підведення підкачок на їх розподіл та швидкість продукту в кип’ятильних трубках вакуум-апаратів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглянуто фактори впливу розподілу живильного цукрового розчину по об’єму вакуум-апарата та рівномірного надходження його в кип’ятильні трубки нагрівної камери на процес масової кристалізації.
In the article factors of distribution of restorative sugar solution by the volume of vacuum pan and its even inflow into boiling tubes of pot heater that influence the process of mass crystallization are described.

Опис

Ключові слова

вакуум-апарат, живильний цукровий розчин, масова кристалізація, циркулятор, утфель, кип’ятильні трубки, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, vacuum pan, restorative sugar solution, mass crystallization, circulator, massecuite, boiling tubes

Бібліографічний опис

Мирончук, В. Г. Вплив способу підведення підкачок на їх розподіл та швидкість продукту в кип’ятильних трубках вакуум-апаратів / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Цукор України. – 2010. - № 3(59). - С. 46–49.

Зібрання