Вплив способу підведення підкачок на їх розподіл та швидкість продукту в кип’ятильних трубках вакуум-апаратів
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розглянуто фактори впливу розподілу живильного цукрового
розчину по об’єму вакуум-апарата та рівномірного надходження його в
кип’ятильні трубки нагрівної камери на процес масової кристалізації.
In the article factors of distribution of restorative sugar solution by the volume of vacuum pan and its even inflow into boiling tubes of pot heater that influence the process of mass crystallization are described.
In the article factors of distribution of restorative sugar solution by the volume of vacuum pan and its even inflow into boiling tubes of pot heater that influence the process of mass crystallization are described.
Опис
Ключові слова
вакуум-апарат, живильний цукровий розчин, масова кристалізація, циркулятор, утфель, кип’ятильні трубки, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, vacuum pan, restorative sugar solution, mass crystallization, circulator, massecuite, boiling tubes
Бібліографічний опис
Мирончук, В. Г. Вплив способу підведення підкачок на їх розподіл та швидкість продукту в кип’ятильних трубках вакуум-апаратів / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Цукор України. – 2010. - № 3(59). - С. 46–49.