Розробка м’ясопродуктів для людей з надлишковою масою тіла

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У даній статті наведено метод розробки продуктів спеціального призначення для людей з надлишковою вагою. In this article describes a method of product development special purpose for overweight people.

Опис

Ключові слова

фолієва кислота, мінеральні речовини, м'ясопродукти, полі ненасичені жирні кислоти, folic acid, minerals, meat, poly unsaturated fatty acids, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. Розробка м’ясопродуктів для людей з надлишковою масою тіла / Л. В. Пешук, П. О. Карпенко // Технічні науки: стан досягнення і перспективи розвитку м’ясної, оліє жирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22–23 березня. – Київ, 2012. – С. 34.