Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13343
Title: Збагачення сиркових виробів зародками зернових культур з використанням пряно-ароматичної сировини
Authors: Бурлай, Вікторія
Хижняк, Ольга Олександрівна
Іванов, Сергій Віталійович
Keywords: сиркова маса
зародки зернових культур
пряно-ароматична сировина
сырковая масса
зародыши зерновых культур
пряно-ароматическое сырье
cheese mass
embryos of grain-crops
spicily aromatic raw materials
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Бурлай, В. С. Збагачення сиркових виробів зародками зернових культур з використанням пряно-ароматичної сировини / В. С. Бурлай, О.О. Хижняк, С. В. Іванов / Якість і безпека харчових продуктів : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 14-15 лист. 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С.167-168.
Abstract: Стаття присвячена розробці нового виду сиркових виробів з підвищеною біологічною цінністю. Вона буде цікавою для молокопереробних підприємств, які бажають розширити асортимент власної продукції за рахунок виробництва функціональних молочних продуктів, а саме сиркових мас. Як функціональні інгредієнти нами було обрано зародки зернових культур та пряно-ароматичну композицію, до складу якої входить імбир, куркума та плоди сумаху. В даній статті обґрунтовано використання зазначених інгредієнтів для виробництва сиркових мас із нежирного кисломолочного сиру.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13343
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezu_Burlay.pdf123.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.