Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1338
Title: Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування
Authors: Ромашко, Олена Василівна
Кобилінська, Олена Валеріївна
Грегірчак, Наталія Миколаївна
Яценко, Володимир Миколайович
Ковбаса, Володимир Миколайович
Keywords: харчові концентрати
food concentrates
дитяче та дієтичне харчування
мікробіологічні показники
baby and dietetic food
кафедра біотехнології і мікробіології
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2008
Citation: Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, Н. М. Грегірчак, В. М. Яценка // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 11. - С. 26-27.
Abstract: Досліджено мікробіологічні показники нових розроблених каш швидкого приготування. Визначено динаміку їх зміни в процесі зберігання продуктів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1338
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2627.pdf579.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.