Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено мікробіологічні показники нових розроблених каш швидкого приготування. Визначено динаміку їх зміни в процесі зберігання продуктів.

Опис

Ключові слова

харчові концентрати, food concentrates, дитяче та дієтичне харчування, мікробіологічні показники, baby and dietetic food, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, Н. М. Грегірчак, В. М. Яценка // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 11. - С. 26-27.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced