Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено мікробіологічні показники нових розроблених каш швидкого приготування. Визначено динаміку їх зміни в процесі зберігання продуктів.
Опис
Ключові слова
харчові концентрати, food concentrates, дитяче та дієтичне харчування, мікробіологічні показники, baby and dietetic food, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, Н. М. Грегірчак, В. М. Яценка // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 11. - С. 26-27.