Особливості технології пива на мініпивоварнях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Виробництво пива на мініпивоварнях України буде розширюватись, а кількість мініпивова- рень — збільшуватись. Ці тенденції розвитку пиво­ варіння в нашій країні сприятимуть безперебійному постачанню свіжого, високоякісного пива населенню окремих міських мікрорайонів і населених пунктів у сільській місцевості.Проведені дослідження і перевірка їх результатів у промислових умовах дали можливість запропону­ вати мініпивоварням високоефективну технологію. Manufacture of beer microbreweries in Ukraine will expand and the number minipyvova- Rainier - increase. These trends of beer cooking in our country promote uninterrupted supply of fresh, quality beer public some city neighborhoods and towns rural mistsevosti.Provedeni research and verification of the results in industrial conditions made ​​it possible to propose wool microbreweries enabling technologies.

Опис

Ключові слова

солодово-зерновий екстракт, міні-пивоварня, сусло, демінералізована вода, malt extract, corn, mini-brewery, mash, demineralized water, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Москальова, Л. М. Особливості технології пива на мініпивоварнях / Л. М. Москальова, С. О. Удодов, В. А. Домарецький // Харчова промисловість. — 2001. — С. 86-87.

Зібрання