Особливості технології пива на мініпивоварнях

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Виробництво пива на мініпивоварнях України буде розширюватись, а кількість мініпивова- рень — збільшуватись. Ці тенденції розвитку пиво­ варіння в нашій країні сприятимуть безперебійному постачанню свіжого, високоякісного пива населенню окремих міських мікрорайонів і населених пунктів у сільській місцевості.Проведені дослідження і перевірка їх результатів у промислових умовах дали можливість запропону­ вати мініпивоварням високоефективну технологію. Manufacture of beer microbreweries in Ukraine will expand and the number minipyvova- Rainier - increase. These trends of beer cooking in our country promote uninterrupted supply of fresh, quality beer public some city neighborhoods and towns rural mistsevosti.Provedeni research and verification of the results in industrial conditions made ​​it possible to propose wool microbreweries enabling technologies.

Опис

Ключові слова

солодово-зерновий екстракт, міні-пивоварня, сусло, демінералізована вода, malt extract, corn, mini-brewery, mash, demineralized water, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Москальова, Л. М. Особливості технології пива на мініпивоварнях / Л. М. Москальова, С. О. Удодов, В. А. Домарецький // Харчова промисловість. — 2001. — С. 86-87.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced