Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13405
Title: Technological optimization of progressive counter-flow preliming of diffusion juice
Authors: Reva, Leonid
Petrusha, Oksana
Keywords: hydrodynamic structure
progressive counter-flow preliming
recycling value
coagulation
sedimentation
гідродинамічна структура
прогресивна протитечійна переддефекація
рециркуляція
коагуляція
седиментація
гидродинамическая структура
гпрогрессивная противоточная преддефекация
рециркуляция
коагуляция
седиментация
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2013
Citation: Reva, L. Technological optimization of progressive counter-flow preliming of diffusion juice / L. Reva, O. Petrusha // The second north and east european congress on food : book of abstracts. – Kiev, 2013. – P. 42.
Abstract: This research has experimentally proved the efficiency of using vertically implemented progressive counter flowing preliming in the technological scheme of diffusion juice purification in sugar beets production.У роботі експериментально підтверджено ефективність використання в технологічній схемі очищення дифузійного соку бурякоцукрового виробництва прогресивної протитечійної переддефекації із вертикальним варіантом апаратурного оформлення.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13405
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NeeFood Petrusha, Reva.pdf62.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.