Technological optimization of progressive counter-flow preliming of diffusion juice

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

This research has experimentally proved the efficiency of using vertically implemented progressive counter flowing preliming in the technological scheme of diffusion juice purification in sugar beets production.У роботі експериментально підтверджено ефективність використання в технологічній схемі очищення дифузійного соку бурякоцукрового виробництва прогресивної протитечійної переддефекації із вертикальним варіантом апаратурного оформлення.

Опис

Ключові слова

hydrodynamic structure, progressive counter-flow preliming, recycling value, coagulation, sedimentation, гідродинамічна структура, прогресивна протитечійна переддефекація, рециркуляція, коагуляція, седиментація, гидродинамическая структура, гпрогрессивная противоточная преддефекация, рециркуляция, коагуляция, седиментация, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Reva, L. Technological optimization of progressive counter-flow preliming of diffusion juice / L. Reva, O. Petrusha // The second north and east european congress on food : book of abstracts. – Kiev, 2013. – P. 42.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced