Technological optimization of progressive counter-flow preliming of diffusion juice
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
This research has experimentally proved the efficiency of using vertically implemented progressive counter flowing preliming in the technological scheme of diffusion juice purification in sugar beets production.У роботі експериментально підтверджено ефективність використання в технологічній схемі очищення дифузійного соку бурякоцукрового виробництва прогресивної протитечійної переддефекації із вертикальним варіантом апаратурного оформлення.
Опис
Ключові слова
hydrodynamic structure, progressive counter-flow preliming, recycling value, coagulation, sedimentation, гідродинамічна структура, прогресивна протитечійна переддефекація, рециркуляція, коагуляція, седиментація, гидродинамическая структура, гпрогрессивная противоточная преддефекация, рециркуляция, коагуляция, седиментация, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Reva, L. Technological optimization of progressive counter-flow preliming of diffusion juice / L. Reva, O. Petrusha // The second north and east european congress on food : book of abstracts. – Kiev, 2013. – P. 42.